Tandheelkundige-Epifysiologische Advisering

Sinds 2002 BIG-geregistreerd tandarts. Werkzaam als ZZP-tandarts/freelancer op wisselende lokaties.

Ik heb ervaring op het gebied van de medisch-tandheelkundige interactie. Ik zoom uit en kijk naar de gehele mens die bij het gebit hoort. Je gebit is niet zomaar een laatje dat je even uitschuift en aan je tandarts laat zien. Dit wordt ook wel een holistische visie genoemd. Leefstijl en achterliggende overtuigingen spelen daarnaast bij veel mondziektes een belangrijke rol.  

Verdere informatie over tandheelkundige epifysiologische advisering volgt nog.

Wil je iets vragen, neem dan contact op via het contactformulier. 

Ook kun je alvast wat artikelen lezen.

Practice what you Preach

Deze column schreef ik op verzoek van een tandheelkundige krant. De doelgroep van deze krant is de mondzorg medewerker maar de boodschap kan breder getrokken worden. Het gaat over dat je best idealistisch mag zijn en waar je in gelooft mag uitdragen. Door zelf het goede voorbeeld te geven inspireer je anderen op een positieve manier.  En verbeter je de wereld een klein beetje. 

Read More

De tandarts anno 2019

Dit stuk schreef ik als voorwoord voor het Nederlands tijdschrift voor tandheelkunde. Het is een reflectie en benadrukt dat iets als mondzorg complexer is dan je zou verwachten. Dit heeft onder andere te maken met de tijdsgeest. Wil je een inkijkje in het leven van je tandarts? Lees dan verder.

Read More

Share with: