Afgelopen twee dagen vrij geweest. Vrij van normaal werk  wil niet altijd zeggen dat het lekker rustig is. Sterker nog; het lijkt wel drukker als je thuis bezig bent alle dingen-die-nog-moeten-gebeuren-lijstjes af te werken. Een greep in willekeurige volgorde:

– diverse wassen verwerkt (klinkt truttig maar ik wil mijn lieve thuisblijvende vriend goed verzorgd achter laten)

– hotel geboekt in Irun voor de eerste nacht via internet. Eerst opgezocht waar het startpunt van de route is.

– tas uitgepakt en nogmaals helemaals uitgezocht, herverdeeld, toch nog zwemgoed erin gestopt want ik beschouw het toch als een vakantie heb ik besloten.

– nagezocht of en waar ik op schiphol de tas kan laten sealen, 10 euro vertrekhal 2 bij balie 3 en bij vertrekhal 3.

– mailtjes en belletjes aan mensen waar ik nog op bezoek zou gaan voor kraambezoek maar waar ik niet aan toe ben gekomen, in papieren en digitale agenda genoteerd voor na de reis.

– naar het tuincentrum om aarde en hydrokleikorrels te halen om thuis alle kamerplanten en kuipplanten op balkon toe te dekken zodat ze niet zo snel uitdrogen. Het zijn er nogal veel ondertussen en vriendlief zal ze wel verzorgen maar het is meer mijn hobby dan de zijne. De AH moestuintjes staan om het punt om groente te produceren. Zo’n vermoeden had ik al in maart toen ik de zaadjes in de instant aarde stopte. Toch was het heel leuk.

– laatste onkruidronde in tuin. Alles dik in bloei net nu ik wegga. Ik lijk wel groene vingers te hebben.

– laatste bezoek bij ouders , die hadden nog het missende stuk voor de bagage; een simpele witte sloop. De sloop wordt sterk aangeraden in mijn reisgids bij slapen in de pelgrimshostels. Ok. Check.

-pasjes uitgezocht ; zorgpas, pinpas, creditcard

– geld naar creditcard overgeschreven alvast

– lunchrepen gekocht van gedroogd bio-superfood-fruit en noten

-havermout porties voor ontbijt gemaakt want daar loop ik zo lekker lang op

-boodschappen

-ebooks gekocht en met noodhulp van vriendlief op ereader gekregen.

NOG VEEL MEER

Helaas werkt deze computer niet echt mee qua typsnelheid (eigen computer nog steeds bij fabrikant onder garantie) maar het zal duidelijk zijn:  druk maar klaar voor vertrek.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *