Welkom bij Sport en Beweging

Beweging is essentie van (over-) leven

Je wilde lichaam wil door beweging iets doen, vormgeven, regelen aan of met de omgeving. Niet alleen voor jezelf maar ook samen met de mensen om je heen.

Lees meer

Begin en help je lijf beter worden

Begin gewoon. Ook al val je niet meteen kilo’s af, dan kun je er toch op vertrouwen dat er iets in je lijf gebeurt dat gezondheidsvoordelen oplevert.

Lees meer

Fysiek bewegen is ook mentaal

Ook al val je niet meteen kilo’s af, dan kun je er toch op vertrouwen dat er iets in je lijf gebeurt dat gezondheidsvoordelen oplevert op lange termijn.

Lees meer

Sit less, get active

Je dagelijkse houding hangt samen met hoe je je voelt aan het einde van de dag. Letterlijk en figuurlijk. Kun je stapsgewijs omschakelen van veel zitten naar meer bewegen? Lees meer

Genoeg kansen om dagelijks te bewegen

Woon-werk-verkeer per fiets of te voet is een effectieve en veilige dagelijkse beweging. Liefst 30 minuten achter elkaar, of meer, zodat je hele systeem goed op gang komt. Lees meer

Zo sport je lekker

Beginnen, wennen, zelfkritiek thuis laten, opbouwen en variëren. Functioneel bewegen maakt je behendig. Lees meer

En dan heb je trainen...

Fysiek trainen gaat vooral over jezelf mentaal tegen komen. Ongeacht het fysieke resultaat.  Lees meer

Mogelijkheden

Coaching

Wil je serieus stappen maken om gezonder te leven? Neem dan contact met me op.

Klik hier

Workshop

Wil je meer horen over gezond eten en de werking van je lichaam? Kom dan naar een cursus of meld je alvast aan als geïnteresseerde.

Klik hier

Events

Leun lekker achterover en laat je inspireren om out of the box te denken. Kijk wanneer er weer een lezing is of meld je alvast aan als geïnteresseerde.

Klik hier

Meest recente berichten

Sit less, get active

Een makkelijke manier om meer te bewegen is je woon-werkverkeer te gebruiken. Zelfs een kleine toename in regelmatige beweging levert op termijn allerlei gezondheidsvoordelen op. 

Read More